• 1

29 April

Rutten 29 April,

Na enkele weken van geheel onthouding wat betreft contact via de website toch maar weer eens een berichtje. We hebben 2 vluchten gehad en alles komt steeds terug wat een goed teken is. Bewust alles over de antenne makkelijk via het weekoverzicht bij te houden wie en hoe vaak ze zijn mee geweest. En zo kom je niet in aanmerking voor een kampioenschap. Weet zelfs niet hoe er gevlogen wordt in de vereniging, in acg5 en Frisia en afdeling is het geweldig. We hebben nu drie generaal kampioenschappen heb ik begrepen. Snelheid zomer en najaars. Heb er voor gekozen om voor het midwinterkampioenschap te gaan. Zal de technische commissie van afdeling Friesland niet afvallen, maar als je de lijst met namen ziet die er in zitten begrijp ik niet dat er nog een generaal is. Ga voor toer kampioenen en zo kan iedereen zijn of haar persoonlijke voorkeur aangeven en meedoen waar hij wil. Dit kan natuurlijk altijd maar van de winter staat er weer in elke verkoop voorjaar ,zomer en najaar generaal afdeling Friesland96. Zo Rinus denk daar maar eens over na???

Wat wel geweldig is dat we nu al 2 echte vluchten hebben gehad met Noorden wind en de liefhebbers van de Zuiderzeevliegers zitten steeds in de kop van de afdeling vorige week Huizinga en deze week Frank en wederom Huizinga.  En het viel op dat Paul er ook wat aan gedaan heeft om ook op de korte vluchten weer mee te doen. Dit is alleen maar goed voor de concurrentie in de vereniging.

23-5 moeten we inkorven voor de eerste dagfond en dan maar kijken waar we staan, alleen jammer dat er maar 3 dagfond(verre midfond)op het programma staan van vluchten die mee telen de 2 mooiste en eerlijkste worden niet interessant gemaakt door de technische commissie. Gelukkig wel in de Friese Fond Club dus wordt alle lid. Alle een fijne week en wie weet Rinus en Jan volgende week weer een up date.

Copyright © 2012 Coen & Joost Brugman All Rights Reserved.Karim Pastoor